Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya DSİ Bölge Müdürü Ekinci: Konya'da görev yapmak her insana nasip olmaz

20.09.2021 12:28:00
Devlet Su İşleri (DSİ) Konya Bölge Müdürlüğüne, Adana DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci Atandı. Ekinci yaptığı açıklamada: "İç Anadolu'nun göz bebeği Konya'da görev yapmak her insana nasip olmaz. Bundan dolayı Rabbime şükrediyorum" dedi.
Mehmet Ekinci yaptığı DSİ 63. Hatay Şube Müdürlüğü ve DSİ 6. Adana Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde önemli projelere imza attı. 

Ekinci, aynı zamanda Hatay’ın 50 yıldır hayalini kurduğu Reyhanlı Barajını ve Davutlar Regülatörünü, Tahtaköprü Barajını, Karaçay Barajını, Hatay İçmesuyu Arıtma Tesisini ve isale hattını ayrıca onlarca taşkın projesini tamamladı.

Bununla birlikte Afrin Koordinatörü olarak da görev yapan Mehmet Ekinci ardından atandığı DSİ 6. Adana Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcılığı görevinde de birçok projeye ivme kazandırdı. 
 
20 Eylül tarihinde de Konya’ya gelerek göreve başlayan DSİ Konya 4. Bölge Müdürü Mehmet Ekinci: "Öncelikle bugüne kadar Bölge Müdürü görevini yürüten Bölge Müdürümüze teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Bizim yüreğimizde Konya’nın başka bir yeri vardır. Burası Selçuklu’nun Başkenti Hz. Mevlana’nın torunlarının bulunduğu hoşgörü şehridir. İç Anadolu'nun göz bebeği Konya'da görev yapmak her insana nasip olmaz. Bundan dolayı Rabbime şükrediyorum. 

Konya ilimizde görev yapma fırsatını bana layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Bakan Yardımcılarımıza ve DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’a şükranlarımı sunuyorum. Bugünden sonra Konya için ve bölgemize bağlı Niğde, Aksaray ve Karamanlı hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. Konya,Karaman, Aksaray ve Niğde illerimide devam eden projlerimizi bir an evvel tamamlayarak faydaya dönüştürmeye, yeni projeler üretmeye, topraklara can suyu olarak çiftçimizin ve üreticimizin ekonomik refah seviyesini artırmak en büyük hedefimizdir" dedi. 

DİĞER HABERLER