Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’daki yollarda son durum!

23.01.2022 12:35:00
Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok kara yolunda ulaşım sağlanamıyor. Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatılan yolların açılması için çalışmalar devam ediyor.
Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatılan yollardaki çalışmalar sonucu Antalya kara yolu dışında şehirlerarası tüm yollar trafiğe açıldı.

Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipinin etkisini artırması nedeniyle bölge trafik ekipleri tarafından Konya-Ankara, Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Afyonkarahisar, Konya-Isparta, Konya-Adana ve Konya-Karaman kara yollarının tamamında tüm araç geçişlerinin durdurulmasının ardından karayolları ve belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Antalya yolu hariç tüm yollar trafiğe açıldı

Kapanan yolları trafiğe açabilmek için gece saatlerinde başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmaları sonucu Konya-Antalya yolu dışındaki tüm şehirlerarası yolların çekiciler hariç, otobüs ve küçük otomobillere açıldığı bildirildi.




Öte yandan kent merkezinde de yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Araçlar trafikte ilerlemekte zorlanıyor.

Şehir merkezinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece saatlerinde özellikle ana arterlerde başladığı kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DİĞER HABERLER