Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'daki otobüs kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

09.11.2021 22:00:00
Konya’nın Meram ilçesinde yoldan çıkan yolcu otobüsü şarampole yan yatmış, devrilmek üzere olan otobüste bulunan 17 yolcu yaralanmıştı. O kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameraya yansıyan görüntüde çarpmanın etkisiyle yolcuların savrulma anı yer aldı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Kaza öğle saatlerinde Hatip Caddesi üzerinde bulunan Kozağaç Parkı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Meram TOKİ'den şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan otobüs şoförü Emrah Eksik idaresindeki 42 DLG 13 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan araca çarpmamak için manevra yaptı.

Manevra sonucu yoldan çıkan otobüs önce elektrik direğine çarptı sonra şarampole indi. Otobüs devrilmek üzereyken son anda durdu.

Kaza anı otobüs kamerasına yansıdı
17 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri de ortaya çıktı. Otobüsün kamerasına yansıyan görüntüde çarpmanın etkisiyle yolcuların savrulma anı yer aldı. Kazanın yaşandığı an, otobüsün içerisinde bulunan 4 farklı kamera tarafından kayıt altına alındı. Yolcuların koltuklarından fırlayarak  sağa sola savrulmaları ve ardından otobüsün içerisini toz bulutu kaplaması görüldü. (Konhaber / Kemal Sayın - Mustafa Yılmaz)

DİĞER HABERLER