Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'daki kayınpeder cinayetinde yeni gelişme! 17 yaşındaki damat ve 2 kişi tutuklandı

18.01.2024 10:43:00
Konya'da çıkan silahlı kavga sonucu kayınpederin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 17 yaşındaki damat ile birlikte 2 kişi tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz gün Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre Rıza Renkliışık ile damadı G.G.(17) arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Rıza Renkliışık ile olaya karışan İbrahim G. silahla yaralandı.

Kayınpeder hayatını kaybetti

Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Rıza Renkliışık Konya Şehir Hastanesi'ne, İbrahim G. ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Rıza Renkliışık, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

5 kişi gözaltına alındı

Çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, damat G.G (17) ile eve birlikte olaya karıştıkları öğrenilen Sadık A. ve Dilek D. ile birlikte 18 yaşından küçük 2 kişiyi gözaltına aldı. 

17 yaşındaki damat ve 2 kişi tutuklandı

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden damat G.G. (17), öldürülen Rıza Renkliışık’ın oğlu E.R. (14) ve Sadık A tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

DİĞER HABERLER