Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da yaşanan Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybında yeni bilgi! Şüpheli eşten intihar girişimi

10.10.2023 10:38:00
Konya’nın Akşehir ilçesinde 6 Temmuz'da kaybolan evli ve 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç'tan(35) haftalardır haber alınamıyor. Bedriye Kılıç'ın kaybında cinayet şüphesi devam ederken, gözler eşi Tayfur Kılıç'a çevrilmiş durumda. Şüpheli koca Tayfur Kılıç’ın, eşinin kaybolduğu gece ve kaybından 15 gün sonra intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
Evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'tan haber alınamıyor. Bedriye Kılıç'ın ailesi ve yakınları, talihsiz kadını yıllarca şiddet ve eziyet gördüğü eşi Tayfur Kılıç'ın ortadan kaldırdığını düşünüyor.
BEDRİYE KILIÇ NEREDE? 
Bedriye Kılıç’ın kaybının aydınlatılması için hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gerçekleşen açıklamalar herkesi ekran başına kilitledi. Konuyu derinlemesine ele alan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Bedriye'nin eşi Tayfur Kılıç'ın bu kez iş arkadaşı Abdülkadir Kunduracı'ya ulaştı.
ALKOL ALIP İNTİHARA KALKIŞMIŞ
Arkadaşı Tayfur Kılıç hakkında çarpıcı açıklamalarda Abdülkadir Kunduracı: "Tayfur, eşi Bedriye'nin kaybolduğu gün, Tekke denilen dağlık bir köyde, alkol alıp intihara kalkışmış. Bu olaydan 15 gün sonra da gözü görmeyecek şekilde alkol almış. Whatsapp'taki iş grubuna ilaç fotoğrafı atıp helallik istedikten sonra intihara teşebbüs etmiş. Bedriye kaybolduktan birkaç gün sonra da kayınbiraderi Muhammet Er tarafından öldürüleceği korkusuna kapıldı. Artık Tayfur'dan şüpheleniyorum. Söyledikleri tutarsız, yalan konuşuyor" dedi.

"BÖYLE YAŞAMAKTANSA ÖLMEYİ TERCİH ETTİM"
Tayfur Kılıç ise, "Bedriye'nin kaybından ben sorumlu tutuldum. Eşimin çocuklu birine kaçtığı konuşuldu. Ben de böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ettim" dedi.  

DİĞER HABERLER