Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da uyuşturucu yakalatan genç: Zaten çöpe atacaktım

08.09.2022 23:23:00
Konya'nın Selçuklu ilçesinde huzur ve güven uygulaması yapan polis ekipleri, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan aracın ön koltuğunda poşet içerisinde uyuşturucu maddesi esrar çıktı. Şüpheli Mehmet Ö., kendisini "Burada olduğunuzu bilseydim gelir miydim, zaten çöpe atacaktım" diyerek savundu.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ile Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri huzur ve güven uygulaması yaptı. Polis, şüphe üzerine durdurduğu 41 PH 126 plakalı aracın ön koltuğunda bulunan bir poşetin içerisinde uyuşturucu maddesi esrar olduğunu tespit etti. 

"ZATEN ÇÖPE ATACAKTIM"
Polis ekiplerine karşı kendisini savunan şüpheli Mehmet Ö., "Parayla almadım bunu, bir tanıdığım bana bunun ekili olduğu yeri gösterdi bende yoldum. Ben sanayiye işe gidiyordum, burada olduğunuzu bilsem gelir miydim? Zaten çöpe atacaktım" dedi. 

Şüpheli, ifadesi alınmak üzere Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Haber: Adem Yıldız - Kerim Cengil

DİĞER HABERLER