Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da uyuşturucu operasyonu: Sözde lider böyle yakalandı

08.10.2022 13:33:00
Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi’nde bulunan bir evde uyuşturucu satıldığı ve kullanıldığı bilgisi üzerine harekete geçerek operasyon düzenlendi. 
EŞYALARIN İÇİNE ZULALANMIŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonda evde yapılan aramalarda çeşitli eşyaların içine zulalanmış vaziyette 45 gram Metamfetamin, 45 adet uyuşturucu hap, eroin, bir adet ruhsatsız tüfek, hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tespit edilen bir miktar para ele geçirdi. 
VİDEOLAR SOSYAL MEDYADAKİ BEFORE-AFTER AKIMINI AKLA GETİRDİ
Yapılan operasyonda uyuşturucu şebekesinin sözde lideri Ali Y. ile birlikte 12 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Uyuşturucu şebekesinin sözde lideri Ali Yılmaz’ın ise sosyal medyada yayınlanan görüntülerinde VİP araçlarla ve yanında korumalarla gezdiği ve bir dönem TV ekranlarında yayınlanan uyuşturucu çetelerinin savaşını konu alan bir dizinin müziklerini kullandığı görüldü. 
SÖZDE LİDER BÖYLE YAKALANDI
Operasyonda Ali Y. ile birlikte video görüntülerinde yer alan Mehmet Akif K. ve Engin S. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Şüphelilerden 9'unun ise emniyetteki işlemleri sürüyor.  

DİĞER HABERLER