Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da uyuşturucu operasyonu: Pazar arabasından binlerce hap çıktı!

24.04.2024 13:11:00
Konya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda on binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi, 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürülen araştırmalar neticesinde Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi’nde şüphelenilen bir ticari taksi durduruldu. 

Araçta yapılan aramada ve araç içerisindeki yolculara ait iş yerinde yapılan aramada 9 bin 133 adet uyuşturucu hap, 91.5 gram sentetik kannabinoid, bir miktar metamfetamin, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Taksi içerisindeki 2 yolcu ve iş yerlerindeki bir şüpheli gözaltına alındı. 
 PAZAR ARABASINDAN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI ! 

Narkotik ekiplerinin Meram ilçesi Pirebi Mahallesi’nde belirlenen adrese yaptığı operasyonda 1 kilo 460 gram metamfetamin, 26 bin 800 adet uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. 

 

Her iki operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.(Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER