Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

24.10.2021 10:00:00
Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyen Konya il Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. İki farklı adreste yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik çalışmalar kapsamında, Tatlıcak Mahallesinde 1 şahsın evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 2 bin 180 gram eroin maddesi, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 127 bin 580 lira para ele geçirildi.

Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmaların bir diğerinde ise polis ekipleri, Beyhekim Mahallesinde 2 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 7 adet satışa hazır vaziyette paketlenmiş toplam 11,1 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİDEN 4’Ü TUTUKLANDI
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü iki farklı operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçundan gözaltına alınan 6 şahıstan 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİĞER HABERLER