Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da silahlı suç çetesine operasyon: 15 gözaltı

24.12.2021 13:30:00
Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce suç örgütü faaliyetleri kapsamında çok sayıda suç işledikleri tespit edilen Silahlı Adi Suç Çetesine yapılan eş zamanlı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Çıkar Amaçlı Silahlı Adi Suç Çetesine yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda sözde çete lideri A.Ç.’de gözaltına alındı.

Konya’da faaliyet gösteren Silahlı Adi Suç Çetesine yönelik yapılan operasyonda, Gasp, Yağma, Tefecilik, Ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret, Hırsızlık ve Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi suçlarını işledikleri tespit edilen 18 kişiye eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Suç Çetesi Lideri A.Ç.’nin de aralarında olduğu 15 kişi gözaltına alındı
Eş zamanlı operasyon kapsamında sözde çete lideri A.Ç.’nin de bulunduğu 18 kişiden 15’i yakalanarak gözaltına alındı. Firari 3 şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ediyor.
 
Silahlı Adi Suç Çetesine yönelik yapılan operasyonlarda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; 750 gram Toz Esrar, 4 adet 9 mm çaplı tabanca, 9 adet av tüfeği, 90 adet 9 mm çaplı tabanca fişeği, suç unsuru 193 bin TL para, 1 milyon TL değerinde çok sayıda senet ve çok sayıda delici ve kesici alet ele geçirilerek el konuldu.

Aralarında sözde Adi Suç Çetesi lideri A.Ç.’nin de bulunduğu 15 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

DİĞER HABERLER