Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da silahlı kavga! Yaralıyı hastaneye bırakıp kaçtı

19.03.2022 08:00:00
Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evde çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Yaralıyı, Beyhekim Devlet Hastanesine bırakıp kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen yaralının üzerinde ise yüklü miktarda para ve uyuşturucu madde çıktı. Olaya karışan ve ismi öğrenilemeyen diğer şüpheli ise her yerde aranıyor.
Olay gece saat 03.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre arkadaş oldukları öne sürülen Mehmet T., Mehmet K. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet T., çenesinden silahla vurularak ağır yaralandı. 

Yaralıyı hastaneye bırakıp kaçtı
Kavganın ardından Mehmet K, 42 AHH 691 plakalı otomobille yaralı Mehmet T’yi Beyhekim Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne bırakıp kaçtı.
Üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde ve yüklü miktarda para çıktığı öğrenilen yaralı Mehmet T., Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalesinin ardından Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Kovalamaca sonucu yakalandı
İhbar sonucu harekete geçen polis ekipleri kovalamaca sonucu Mehmet K’yi Selahattin Eyyübi Mahallesi Yeniyüzyıl Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.
Öte yandan ismi henüz öğrenilemeyen diğer şüpheli şahıs ise polis ekiplerince her yerde aranıyor. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (Haber Kerim Cengil)

DİĞER HABERLER