Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da silahlı kavga! 2 ölü, 3 yaralı

07.11.2021 19:40:00
Konya'nın Selçuklu ilçesinde iki grup arasında trafikten çıkan tartışma sonucu tarafların karıştığı silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Işıklar Mahallesi Duranbey sokakta  İsmet Toker, Bayram Toker, Mustafa Balcı ve Burat Bardakçı ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında trafikten çıkan tartışma sonucu kavga çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar birbirlerine silahla ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Bayram Toker özel bir hastanede, İsmet Toker ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Balcı ve Bardakçı ile ismi öğrenilemeyen kişi kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili geniş soruşturma başlattı. Olaya karışan 6 kişi de ( 3 yaralı dahil)  Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekiplerince 4 adet silahla birlikte yakalandı. (Konhaber Kemal Sayın / Kerim Cengil)



DİĞER HABERLER