Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da sahte müşahit kartıyla yakalanan kişi gözaltına alındı

28.05.2023 14:09:00
Konya’nın Meram ilçesindeki bir okulda sahte müşahit kartıyla yakalanan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahısla ilgili özel belgede sahtecilik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hakkında işlem başlatıldı.
14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidiyor. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oy kullandı. Saat 17.00'da sona erecek oy verme işlemi sürüyor. 

SAHTE KARTLA YAKALANDI
İddiaya göre Bolu’dan Konya’ya gelen Osman Batuhan Ş. isimli bir genç sandık başında sahte müşahit kartıyla yakalandı. Sandık görevlileri durumu polise bildirdi. Polis sahte müşahit kartıyla yakalanan genci gözaltına aldı.

Osman Batuhan Ş'nin sosyal medya hesaplarından FETÖ’cü olduğu tespit edilen birden çok hesabı takip ettiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hareket içerikli paylaşımları beğendiği ortaya çıktı. 

HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI
Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yapılan olumlu paylaşımları da beğendiği belirlenen şahısa özel belgede sahtecilik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hakkında işlem yapıldı. 

DİĞER HABERLER