Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da sahneyi basan alkollü provokatörü kim fonladı!

17.08.2022 14:48:00
Konya’da yaptığı 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında düzenlenen "İz Bırakan Ezgiler" konseri yoğun ilgi gördü. Konser sahnesini basan alkollü provokatör ise Konya düşmanlarını harekete geçirdi.
Konya, tarihinin en önemli uluslararası organizasyonlarından birine ev sahipliği yapıyor.  5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı dün gece, "İz Bırakan Ezgiler" konseri düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Kılıçarslan Kent Meydanı'nda düzenlenen konseri vatandaşlarla birlikte izledi. Sahneye davet edilen Kasapoğlu, sanatçılar Alper Kış, Mustafa Cihat, Grup Genç, Yusuf Goncagül, Mustafa Demirci, Taner Yüncüoğlu, Eşref Ziya, Aykut Kuşkaya ve Hakan Aykut ile bir ezgi seslendirdi.

ALKOLLÜ PROVOKATÖR SAHNEYİ BASTI
Meydanı dolduran vatandaşlar, "İz Bırakan Ezgiler" eşliğinde hoşça vakit geçirdiği sırada bir genç sahneyi bastı.  Taner Yüncüoğlu, Abdurrahim Karakoç'a ait bir besteyi seslendirirken sahneye atlayan ve mikrofonu zorla alan bir genç, “Konya, AK Parti'ye oy verme” diye bağırdı.

GÖZALTINA ALINDI
Konser alanında görevli polislerce gözaltına alınan 18 yaşındaki M.A.O’nun yapılan kontrolde 1,84 promil alkollü olduğu belirlendi. Genç, ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

KONYA DÜŞMANLARI HAREKETE GEÇTİ
Bu olayla Konya düşmanlarına gün doğdu görüntü kısa sürede elden ele yayıldı. Videoyu paylaşanlar, konu Konya olunca yine bilindik cümlelerle saldırıya geçti.  

“KİM FONLADI?”
Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, Konya Kültür Park yakınlarında sürekli rastladıkları genci kim ya da kimlerin fonladığını ve provoke ettiğini sorguladı.

UYAN KONYA, GÖR OYUNU…!
https://www.konhaber.com/yazar-uyan_konya_gor_oyunu-12533.html

DİĞER HABERLER