Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da parkta uyuşturucu ticareti polise takıldı: 1 kişi tutuklandı

02.04.2024 14:09:00
Konya'nın Akşehir ilçesinde bir parkta uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 3 kişiyle birlikte, şüphelilerden uyuşturucu aldığı belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, İstasyon Mahallesinde bir parkta uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ve uyuşturucu madde kullanıldığını tespit etti.PARKTA BULUNAN 3 KİŞİYE GÖZALTI

Parkta bulunan H.K, S.A. ve M.B. isimli üç şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 120 içimlik sentetik uyuşturucu, şüpheli H.K'nin evinde yapılan aramada ise 6 tane sentetik ecza ele geçirildi.

 

UYUŞTUCU SATAN 6 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile şüpheli H.K'den uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.1 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek" suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. İşlemleri tamamlanan H.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

DİĞER HABERLER