Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da otoparkta cinayet! Rahim Yeşilbağ öldürüldü

05.10.2022 21:18:00
Konya'nın Meram ilçesinde bir kişi otoparkta silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Yapılan çalışmalarda yaşamını yitiren kişinin Abdurrahim (Rahim) Yeşilbağ, olduğu tespit edildi. Polis, bir şüpheliyi kovalamaca sonucu Karapınar'da yakalayarak gözaltına aldı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konhaber muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya'nın merkez Meram ilçesi akşam saat 20.30 sıralarında Meram ilçesi Yaka Mahallesi Kayışdağ Sokak üzerinde bulunan bir otoparkta 'yerde cansız yatan bir kişi var' ihbarı geldi.
112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarla birlikte olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Olay yerinde yapılan incelemelerde 15 adet mermi kovanı bulundu. Polis hayatını kaybeden kişinin de Abdurrahim (Rahim) Yeşilbağ(46) olduğunu belirledi.
Abdurrahim (Rahim) Yeşilbağ'ın daha önceden birçok suç kaydı olduğu, cansız bedenininde otopsi için Konya Şehir Hastanesine morguna kaldırıldığı öğrenildi.

KOVALAMACAYLA YAKALANAN 1 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis, olaya karıştığı iddia edilen bir kişiyi, kovalamaca sonucu Karapınar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Cinayet, geniş çaplı soruşturmayla sürüyor.

DİĞER HABERLER