Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da naylona sarılı halde yanmış cesetler bulunmuştu! Yeni gelişme

01.06.2023 11:18:00
Konya-Ankara Karayolu Kulu İlçesi Acıkuyu Mahallesi yakınlarında dün sabah saatlerinde naylona sarılı yakılmış halde 2 ceset bulunmuştu. Olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İşte Konya’daki korkunç olayla ilgili yeni detaylar…
Konya-Ankara Karayolu Kulu İlçesi Acıkuyu Mahallesi yakınlarında naylona sarılı yakılmış halde 2 ceset bulunmuştu.  Bir erkek ve bir kadına ait olan olduğu belirlenen cesetler üzerinde yapılan incelemede bıçak yaraları tespit edildi.
Cesetler kimlik tespiti için Ankara’ya gönderildi
Kulu Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen otopsi işlemleri sonrası 2 ceset de kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
Kulu ilçesi Acıkuyu Mahallesi yakınlarında yakılmış halde bulunan cesetlerin bölge halkından kimselere ait olmadığı il gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yapılan ilk çalışmalarda cesetlerin başka bir noktada yakılarak bulundukları yere taşındığı belirlenmişti. 
Polisin çalışması sürüyor
Konya-Ankara ve özellikle de Ankara-Konya Karayolundaki PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ve kameralar üzerinde çalışma yapılıyor.
DNA testi sonuçları bekleniyor
Soruşturma kapsamında yürütülen çalışmalarda cesetlerin kimliklerinin belirlendiği ancak kesin sonuç için DNA testi sonuçlarının beklendiği öğrenildi. 

DİĞER HABERLER