Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da Narko-Teröre darbe! 6 kişi tutuklandı

03.08.2022 09:56:00
Konya Emniyet Müdürlüğü, piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine darbe vurmak için harekete geçti. Yapılan operasyonlarda 4.9 kilogram eroin ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Polis ekiplerince yol uygulamasında iki araç şüphe üzerine durduruldu. Hassas burunlu narkotik köpeği eşliğinde yapılan aramada araçlara zulalanmış 4.9 kilogram eroin maddesi ele geçirilerek el konuldu.
Narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelede yaptıkları çalışmalarda Meram İlçesi Sahibiata Mahallesinde bir evde, Akşehir ilçesi ve trafik uygulamalarında 2 araçta yapılan aramada 190 adet uyuşturucu hap, 15 gram metamfetamin maddesi ve 4 gram esrar maddesi ele geçirildi.

10 ŞÜPHELİDEN 6’SI TUTUKLANDI

‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak’ suçlarından adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Adem YILDIZ
 

DİĞER HABERLER