Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da mart ayı kapıdan baktıracak! Kar yağışı geri geliyor

18.03.2024 17:24:00
Konya için hava durumu bugün nedir? Konya için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Konya için kar yağışı bekleniyor! 2 gün etkisi altına alacak. İşte Konya’nın 5 günlük hava durumu

Gelecek 3 gün boyunca Türkiye'nin genelinde mart ayının adeta kapıdan baktıracağını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, yurt genelinde gece sıcaklıklarının düşeceğini, iç kesimlerde ise sıcaklıkların sıfırın altına ineceğini söyledi.


İç Anadolu Bölgesi'nin tamamında kar yağışı beklendiğini dile getiren Macit, "İç Ege, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Karadeniz'in iç kesimlerinde, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve Doğu Akdeniz'in yükseklerinde kar yağışı bekliyoruz. Vatandaşlar bahar havasına aldanmasın, bu hafta boyunca soğuk hava etkili olacak." dedi.


Konya’da 2 gün kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan güncel verilere göre Konya ve 31 ilçesine kar geliyor. 21 Mart Perşembe karla karışık yağmur etkili olurken, 22 Mart Cuma günü ise yağışın devam etmesi bekleniyor. 


Konya İçin 5 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 14°. Yarın için Konya hava durumu yağmurlu, sıcaklık 13°. 21 Mart 2024 Perşembe Konya hava durumu Karla karışık yağmurlu, sıcaklık 9°. 22 Mart 2024 Cuma Konya hava durumu Karla Karışık Yağmur, sıcaklık 5°. 23 Mart 2024 Cumartesi Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 8°.

 

 

DİĞER HABERLER