Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da LGBT dayatmasına karşı ‘Büyük Aile Yürüyüşü’

22.10.2022 17:06:00
Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde Konya’da “LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Küresel bir dayatma halini alan LGBT sapkınlığına karşı duyarlı insanlar Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara iniyor. 

Konya’da da saat 16.00’da Kılıçarslan Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ‘Büyük Aile Yürüyüşü’ ile LGBT dayatmasına karşı çıktı.

Küresel bir çeteye dönüşen LGBT lobisinin dayatmasına 'dur' demek için yola çıkan aileler, yürüyüşe çocuklarıyla katıldı.

"Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganlarıyla düzenlenen yürüyüşe yoğun katılım sağlandı. Aileler, eşcinsellik dayatmasına dur demek için Kılıçarslan Meydanı’ndan Kayalıpark’a kadar yürüdü. 

Burada bir basın açıklaması yapan Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, şu ifadeleri kullandı:
"En temel değerimiz olan bizi biz yapan aile kurumumuza yönelik olarak çeşitli mahfillerce farklı formatlarda planlanan ve icra edilen saldırılara karşı tutumumuzu tüm dünyaya haykırmak üzere Kılıçarslan Meydanında bir araya geldik. Hepinizden Allah razı olsun, buraya gelerek büyük bir mesaj verdiniz. Ailenize geleceğinize sahip çıktığınızı tüm dünyaya ilan ettiniz. Emin olun bu mesaj yerine ulaştı. Kimler toplum üzerine hesap yapıyorlarsa, o hesaplarını gözden geçirmek zorunda kaldılar ve kalacaklar.

Elhamdülillah 100 bini bulan bir kalabalığa hitap ediyorum. Duygularımı ifade etmem mümkün değil. Böylece uzun soluklu bir yürüyüşün ilk adımını atmış olduk. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Küresel güçlerin orkestra şefliğinde, yerli işbirlikçilerin destek ve katkılarıyla yürütülen süreç hepimizi rahatsız ediyor.

Bugüne kadar sesimiz oldukça düşük bir tonda çıkmış olsa da bu yapılanların farkında olmadığımız anlamına gelmiyor. Kimlerin neleri pişirip bize servis etmekte olduğunu biliyoruz. Ancak bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı bir biçimde mesafe alabileceklerini tahmin etmek gerçekten zordu. Maalesef pandemi ile hızlanan dijitalleşme işlerini kolaylaştırdı.

Bugün bizler kendimizi savunmak, nefret söylemi içinde olmadığımızı ifade etmek zorunda bırakılıyoruz. Oysa fıtrata Cenab-ı Allah'ın bizlere uygun gördüğü role, görüntüye aykırı davrananlar başkaları. Yani savunma yapması gerekenler savcı pozisyonunda, bizler ise sanık pozisyonundayız. Yavuz hırsız misali bizi savunma pozisyonuna iterek 'ÖTEKİLEŞTİRMEK' istiyorlar.

Hiçbir zaman onların çizdiği sınırlara sıkışıp kalmayacağız."


Konyalılar, "Ailemiz son sığınağımız", "LGBT dayatmasına hayır", "Küresel dayatmaya hayır", "Aileme dokunma" pankartları açarak, "Acilen tedbir alınmasını istiyoruz, aile kadın ve erkekten oluşmalıdır" çağrısında bulundu.

DİĞER HABERLER