Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da küçük hayallerden büyük fikirlere: Proje yeni çalışmaların kapısını aralayacak

27.12.2023 10:18:00
Konya Valiliği , İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan "Bizim Okulumuz" projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan "Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması" ilkokul ve ortaokul düzeyindeki tüm resmî okullarda başlıyor.

Geniş bir coğrafyası bulunan Konya’nın her bir okulunda gerçekleştirilen çalışmalardan haberdar olmayı kolaylaştırmak ve okulların çalışmalarını diğer okullarla paylaşabilmeleri düşüncesiyle hazırlanan "Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması", yeni çalışmaların kapısını da aralayacak.

 

Öğretmen, öğrenci ve yöneticiler tarafından yapılan eğitim çalışmalarının daha görünür hale gelmesi ve projelerin geniş kitlelere ulaşması noktasında da büyük önem taşıyan yarışma, eğitimde iyi örneklerin yaygınlaştırılmasına katkı sunacak.

 

İlkokul ve ortaokul kademesindeki okul takımları, gönüllülük esasına bağlı olarak uyguladıkları projeleriyle konya.meb.gov.tr/omgep web sistemindeki "Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması" modülünden başvuru yaparak yarışmaya katılabilecekler. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER