Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da kocası tarafından öldürülen Bedriye Kılıç’ın cesedi bulundu mu?

20.11.2023 11:26:00
Konya’nın Akşehir ilçesinde eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldükten sonra uçurumdan atılan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın (35) cesedine henüz ulaşılamadı.
Konya’nın Akşehir ilçesinde 6 Temmuz'da kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada, Kılıç’ın izine rastlanmadı. 
MÜGE ANLI GÜNLERCE ARADI
Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, Müge Anlı’nın programına katıldı. Yayındaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, 28 Ekim günü program dönüşü memleketi Akşehir’e giderken, Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı. 
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Emniyete götürülen Tayfur Kılıç sorgusunda, “Eşimin telefonuna sürekli mesajlar geliyordu. Kıskançlık nedeniyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir- Isparta kara yolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attım” dedi.
BEDRİYE KILIÇ’IN CESEDİNE ULAŞILDI MI?
Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç’ın cesedini attığı dağlık alanda polis ve Cumhuriyet savcısı eşliğinde yer gösterme işlemine katılmış, daha sonra Akşehir Adliyesi’ne sevk edilen Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ekipler tarafından bölgede uzun süredir aranan Bedriye Kılıç'ın cesedine ise hanüz ulaşılamadı.

 

DİĞER HABERLER