Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da kırmızı ışık ihlali kazaya neden oldu

04.06.2022 09:39:00
Konya’da kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen motosikletin, otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücünün yaptığı kural ihlali ise kameraya yansıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Kaza, Meram ilçesi Kazım Karabekir Caddesi ile Millet Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Ömer Y’nin(21)  kullandığı motosiklet ile sürücüsü öğrenilemeyen 34 UZ 627 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kasksız motosiklet sürücüsü yere savruldu. 
Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Çevredekilerin ihbarı ile kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücü Ömer Y., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Otomobil sürücüsü kaza yerinden kaçtı
Olayın ardından otomobil sürücüsü ise kaza yerinden kaçtı.  Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 
Kaza anı kameraya yansıdı
Kameralara yansıyan görüntülerde kırmızı ışık ihlali yapan Ömer Y idaresindeki motosiklet ile kavşağa aşırı süratli giren otomobilin çarpışması ve çarpmanın etkisiyle kasksız motosiklet sürücüsünün yere savrulduğu görülüyor. (Haber Kerim Cengil) 

 

DİĞER HABERLER