Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da kimyasal madde polisi harekete geçirdi

21.01.2023 20:40:00
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bazı arazilere bırakılan yaklaşık 65 varil kimyasal madde polis ekiplerini harekete geçirdi.
Alınan bilgiye göre olay Selçuklu ilçesi Dokuz Mahallesinden Konya merkez istikametine doğru olan bölgede meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, bölgede bulunan arazilerde, içerisinde kimyasal madde olduğu tahmin edilen yaklaşık 65 tane varil buldu. Olayın ardından bölgeye AFAD, araştırma ekibi ve olay yeri ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
Kimyasal madde vatandaşları tedirgin etti
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından variller içerisinde arazilere bırakılan kimyasal maddeler, bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin etti. Söz konusu arazilerde hayvanlarını otlatan vatandaşlar, hayvanlarının zehirlenmesinden korktuklarını ifade ederek şüphelilerin en kısa sürede bulunmasını istedi. Söz konusu kimyasal maddelerin insanlar, hayvanlar ve çevre için büyük bir tehlike oluşturduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bu bölgede hayvanlarımızı otlatıyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

DİĞER HABERLER