Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da kargoya ve sanayiye kaçakçılık baskını! Kilolarca ve litrelerce…

20.10.2022 09:56:00
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadeleye de hız kesmeden devam ediyor. Polis, 2 noktaya düzenlediği operasyonda kargo kutusundan gümrük kaçağı nargile tününü, sanayide ise gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları iki ayrı operasyonla kaçakçılara göz açtırmamakta kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Ekipler, Karatay ilçesinde bir kargo şubesinde şüpheli bir koli olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, koliye el koyarken kargoyu teslim almaya gelen şüpheliyi de yakaladı. El konulan kargo kutusunun içinden paketlenmiş halde toplamda 25 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü çıktı.
Öte yandan, Selçuklu ilçesi’n de sanayi sitesinde bir çekicinin yakıt deposuna kaçak akaryakıt aktarıldığını tespit edildi.
Ekipler işyerinde park halinde bulunan ve üzerinde bin litrelik 4 adet plastik tank bulunan bir araçta ve yakıt aktarımı yapılan çekicinin yakıt deposunda yaptığı aramada toplam 7 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Her iki olayda yakalanan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

DİĞER HABERLER