Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da iki otomobil çarpıştı, araçlardan biri alev aldı

13.03.2021 21:22:00
Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan biri alev aldı. Kazada 4 kişi yaralanırken, sürücü otomobilini olay yerinde bırakıp kaçtı.
Kaza, merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Aslanlı Kışla Caddesi Kavşağı yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre kimliği henüz öğrenilemeyen sürücünün kullandığı otomobil ile Mustafa İ., idaresindeki otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Mustafa İ., idaresindeki otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak savruldu ve bir anda yanmaya başladı. Bu sırada diğer otomobil sürücüsü ise  aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.Meydana gelen kazada sürücü Mustafa İ. ile birlikte eşi ve 2 çoçuğu yaralandı. Yaralılar Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

DİĞER HABERLER