Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da hareketli saatler: Baba ve oğulun evi kurşunlandı!

25.03.2022 23:19:00
Konya’da akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Selçuklu ilçesinde baba ve oğula ait olan iki eve silahlı saldırı düzenlendi. Can kaybının yaşanmadığı olayda evlerde maddi hasar meydana geldi. Bir evin kurşunlanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, saat 22.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi Hacı Sokak ve Hüsamettin çelebi mahallesi konuklar sokakta meydana geldi.

İddialara göre, ilk önce Husumetli oldukları şüpheliler tarafından ilk önce Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Ramazan G'ye ait ev daha sonra ise baba Süleyman Y'ye ait Hüsamettin Çelebi Mahallesindeki ev arka arkaya kurşunlandı.
İhbar üzerine iki adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmazken evlerde maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan Baba Süleyman Y'ye ait evin kurşunlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kimliği belirsiz bir kişinin evi hedef alarak ateş ettiği ortaya çıktı.

Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri tarafından olaya karıştığı tespit edilen İrfan T., Kemal T. ve Yasin Ç. yakalanarak gözaltına alındı. 

KURŞUNLAMA ANI KAMERADA
Baba Süleyman Y’nin evinin kurşunlanma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kimliği belirsiz bir kişi evi hedef alarak ateş etmeye başlıyor. Silahlı saldırıya ilişkin soruşturma sürüyor.
Haber: Kerim Cengil – Suat Tink

DİĞER HABERLER