Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da feci kaza! Anne, baba ve çocuğu hayatını kaybetti

04.08.2022 09:07:00
Konya – Aksaray karayolundan sabah saatlerinde acı bir haber geldi. Yabancı plakalı otomobil, TIR’a arkadan çarparak yol kenarına savruldu. Kazada aynı aileden olduğu belirlenen anne, baba ve 8 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti. Kazada bir kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.
Konhaber’in aldığı bilgiye göre; Kaza, sabah saatlerinde Konya – Aksaray Karayolunun 40’ıncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, B TC 322 Almanya plakalı otomobil, Konya istikametine dönmek isteyen Erol G. idaresindeki 42 CSB 23 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle B TC 322 Almanya plakalı otomobil savrularak yoldan çıktı. Çevredeki diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesi aynı otomobilde bulunan aileyi kurtarmaya yetmedi. 112 Acil Sağlık ekibi, anne, baba ve 8 yaşındaki çocuklarının hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada bir kişinin de yaralı olduğu öğrenildi. Polis, hayatını kaybedenlerin kimlik bilgisine ulaşmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Adem YILDIZ
 

DİĞER HABERLER