Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da feci kaza: 1 ölü

09.01.2021 10:38:00
Konya’da sabah saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Antalya çevreyolunda kırmızı ışıkta bekleyen akaryakıt tankerine otomobil arkadan çarptı. Bagaj kısmına kadar tankerin altına giren otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, Meram ilçesi Antalya çevreyolu Taşköprü caddesi kavşağında yaşandı. 59 yaşındaki Mehmet Keklikçi idaresindeki LPG yüklü tanker kırmızı ışıkta beklediği sırada, 32 yaşındaki Mustafa Hadimli'nin kullandığı 42 FP 369 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Otomobil çarpmanın şiddetiyle bagaj kısmına kadar tankerin altına girdi. Hurdaya dönen otomobil güçlükle tankerin altından çıkarılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri sürücü Mustafa Hadimli’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. 
Kaza nedeniyle bir süre trafik kontrollü olarak sağlandı. İfade için polis merkezine götürülen tanker sürücü Mehmet Keklikçi, kazanın kırmızı ışıkta beklerken yaşandığını söyledi. 

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kazada ölen Mustafa Hadimli’nin cenazesi otopsi için Şehir Hastanesine götürüldü. Görgü tanıkları, otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta bekleyen tankeri hiç fark etmediği ve hızla araca çarptığını ileri sürdü. Ayrıca kaza yerinde otomobile ait fren izine de rastlanmadı. 



 

DİĞER HABERLER