Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da eğitime kar engeli

02.03.2022 09:39:00
Konya'nın bazı ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün süre ile ara verildi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Akşehir, Ahırlı , Akören, Hadim, Altınekin, Derbent, Derebucak, Bozkır, Sarayönü, YalıhüyükBeyşehirDoğanhisar, Çeltik, Kadınhanı, Hüyük, Ilgın, Tuzlukçu, Taşkent, Seydişehir ve Yunak ilçelerimizde, sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve  yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olumsuz hava şartlarının gerçekleşmesinin beklenildiğine dair iletilen meteorolojik veri ve uyarılar nedeniyle; kar yağışı, kar savrulması buzlanmadan dolayı ulaşım başta olmak üzere meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, yüz yüze eğitime 03/03/2022 Perşembe günü (1) gün süreyle ara verilmesine; okullarımızda uzaktan eğitimle eğitimin yürütülmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin  anılan tarihte idari izinli sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

Meram ilçesinde okullar tatil
 
Meram ilçesinde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, aşağıda ismi geçen okullar ve buraya öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde 3 MART 2022 Persembe günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verilmiştir. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılacaktır.
 
İlgili okulların bulunduğu mahallelerden, Lise vb. Okullara yapılan taşımalı eğitimle gelen öğrenciler de ilgili tarihte izinli sayılacaktır.
 
 
İnlice ilkokulu / ortaokulu
   
Gökyurt ilkokulu /ortaokulu
   
Hatunsaray imam hatip ortaokulu
    
Hatunsaray ilkokulu
    
 KARADİGİN yeniaylar ilkokulu / ortaokulu
 
 Kızılören ilkokulu / ortaokulu
 
 Sefaköy ilkokulu
 
Sefaköy imam hatip ortaokulu
 
 Güneydere ilkokulu/ortaokulu
 
Yeşiltekke ilkokulu/ortaokulu
 
 KARADİGİN deresi ilkokulu
 
Kayalı İlkokulu
 
Evliyatekke İlkokulu
 
Yeşildere ilkokulu
 
Mustafa Bağrıaçık İlkokulu / ortaokulu ( KAVAK )
 
Kayhüyük İlkokulu
 
Boruktolu ilkokulu / Ortaokulu
 
Çomaklı İlkokulu
 
Çomaklı talip kahraman ortaokulu
 
Cariklar İlkokulu/ortaokulu
 
Kaşınhanı Cumhuriyet İlkokulu / Ortaokulu 
 
Kaşınhanı İmam Hatip Ortaokulu
 
Kaşınhanı Atatürk İlkokulu

(İlçelerden tatil haberleri geldikçe haber metni güncellenecektir!)
 

DİĞER HABERLER