Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da dünürler arası ‘kardeşimizi niye dövdün’ kavgası! Ağır yaralılar var

26.08.2022 23:14:00
Konya’nın Karatay ilçesinde ‘kardeşimizi niye dövdün’ diyen ağabeyler ile enişteleri arasında tartışma çıktı. Dünürler arasında tartışma büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Hastaneye kaldırılan yaralı kayınbiraderlerin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, akşam saatlerinde Karatay ilçesi Konya – Ereğli Karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; Ertuğrul G., 3 çocuğunun annesi Dilek G.’ye şiddet uyguladı. Dilek G.’nin dövüldüğünü öğrenen kardeşleri Engin B. ve İlhami B., enişteleri Ertuğrul G.’nin trafikte araçla önünü kesti.

‘KARDEŞİMİZİ NİYE DÖVDÜN’

Kardeşler Engin B. ve İlhami B., enişteleri Ertuğrul G.’ye ‘kardeşimizi niye dövdün’ diyerek tepki gösterdi. İki aile arasında bu sebepten silahlı ve bıçaklı kavga çıktı.
Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

KAÇAN ENİŞTEYİ POLİS YAKALADI

Polis, olası bir durum çıkmaması için her iki ailenin evinin önünde geniş çaplı önlem aldı. Kavgada enişte Ertuğrul G. ve kardeşi Doğan G., Engin B.’yi silahla, İlhami B.’yi ise bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Karatay’da kaçan şüphelilerin peşine düştü. Olaya Asayiş Şube’ye bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de destek verdi. Yapılan çalışmalarda polis şüphelilerin, 32 LA 028 kamyon ve 42 CBY 82 plakalı kamyonet ile kaçtıklarını tespit etti.
Kaçan şüpheliler Tatlıcak Mahallesi Mihman Sokak üzerinde bulunan bir evde sakladıkları öğrenildi. Polis şüphelileri suç aletleriyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

KARDEŞLER YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Dilek G.’nin dövüldüğünü kabul etmeyerek enişteleri Ertuğrul G.’ye tepki gösteren iki kardeş, Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yoğun Bakımda tedavi altına alınan kardeşlerin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  

Haber: Adem YILDIZ – Kerim CENGİL



 
 

DİĞER HABERLER