Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da çöp evde bebek bulunmuştu: Annenin ifadesi pes dedirtti!

27.03.2023 21:57:00
Konya'da çöp evde 1 yaşlarında bebek bulunmuştu. Polis ekiplerinin araması sonucu Anneye ulaşıldı. Anne F.G ifadesinde "Daraldığım için gezmeye çıktım" dedi.
Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki bir evden dün sürekli ağlama sesi duyan vatandaşlar, balkondan komşularının evine girmiş, Vatandaşlar, çöp dolu evin içerisinde 1 yaşlarında kız bebek bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderilmiş, Bebek, ekiplerce hastaneye kaldırılmıştı.
"Daraldığım için gezmeye çıktım"
Anne F.G'nin emniyetteki ifadesinde, kızı A.M.N'nin babası T.N'nin yurt dışında olduğunu, kızına kendisinin baktığını söylediği öğrenildi.

Son iki haftadır bazı sıkıntıları olduğunu, evi bu yüzden toplamadığını anlatan F.G, "Saat 22.00 sıralarında kızımın karnını doyurdum. Ateşi olduğu için altını bezlemeden halının üzerine bırakarak, biraz daraldığım için gezmeye çıktım. 23.00 sıralarında evime doğru yürürken polis aradı ve acil eve gelmemi söyledi. Ben eve geldiğimde polisler apartmanın önündeydi." ifadelerine yer verdi.

İfadesinin ardından serbest bırakılan F.G hakkında "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan soruşturma başlatıldı.

DİĞER HABERLER