Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da böcek ilacı faciasında 7 yaşındaki Ahmet hayatını kaybetmişti! Acılı anne: O evimin güneşiydi

24.02.2024 10:47:00
Konya'da iki katlı kerpiç evin birinci katında dökülen böcek ilacı üst katta bulunan aileyi zehirledi. Aile üyeleri mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye kaldırılırken 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetti. Zehirlenme nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan acılı anne Ayşegül Temel, “O evimin güneşiydi. Güneşimi soldurdular” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi'nde bulunan iki katlı kerpiç evin birinci katında dökülen böcek ilacı üst katta bulunan aileyi zehirlemiş,  aile üyeleri mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye kaldırılmış ve 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetmişti.  

Kiracı tutuklandı

Olayın ardından üst kattaki komşusunun 7 yaşındaki oğlunun ölümüne neden olan kiracı Abdülkerim El Ahmed (32) çalışmak için gittiği Çumra ilçesinde gözaltına alındı.

İfadesinde evindeki böceklerden rahatsız olduğu için ilaçlama yaptığını belirten Ahmed, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

"Oğlumun öldüğünden haberim olmadı”
Zehirlenme nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan acılı anne Ayşegül Temel, "Oğlumun öldüğünden haberim olmadı. Tek gördüğüm cenazesiydi. O evimin güneşiydi. Güneşimi soldurdular. Günlerdir çıkıp gelecek mi diye bekliyorum. Ama gelmiyor. Fotoğrafları ile kendimi avutmaya çalışıyorum"  ifadelerine yer verdi. 

 

DİĞER HABERLER