Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da bekçinin “Dur” ihtarına uymayan araçtaki genç başından vuruldu

05.09.2022 11:05:00
Konya'nın Meram ilçesinde gerçekleştirilen denetimler sırasında kimlik kontrolü yapan bekçiler, bir aracı durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan araç kaçmaya başladı. Aracı durdurmak için uyarı ateşi açıldı. Olayda 19 yaşındaki Hasan Tekin başından vurularak ağır yaralandı.
Olay, geçtiğimiz gece Meram ilçesi Yorgancı Mahallesi Tavusbaba Mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre bölgede gerçekleştirilen denetimler sırasında kimlik kontrolü yapan bekçiler, bir aracı durdurmak istedi. 

EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAÇMAK İSTEDİ
Ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenilen sürücü Y.B., kimlik kontrolü sırasında aracıyla kaçmak istedi. Aniden hızlanan araç,  Çarşı ve Mahalle Bekçisi E.T’ye çarptı. Aracın çarpması sonucu yere savrulan bekçi  E.T., silahını araca doğru ateşledi ve araçta bulunan  19 yaşındaki Hasan Tekin vurularak ağır yaralandı.

19 YAŞINDAKİ GENCİN DURUMU AĞIR
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

BEKÇİ TUTUKLANDI
Jandarma ekiplerinin sürdürdüğü olay yeri incelemesinde bir adet boş kovan ele geçirilirken, gözaltına alınan Çarşı ve Mahalle Bekçisi E.T. tutuklandı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.
Boksör olduğu öğrenilen Hasan Tekin’in 2019 yılında katıldığı müsabakalarda kendi dalında üçüncülük madalyasının sahibi olduğu ortaya çıktı. 

DİĞER HABERLER