Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da arkadaşını öldürüp yangın süsü veren cinayet şüphelisi tutuklandı!

22.11.2023 19:22:00
Konya'da ev dekorasyon işi yapan 59 yaşındaki Mustafa Geyikpınar, işyerinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Otopside vücudunda bıçak izlerine rastlanılan Geyikpınar'ı arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Geyikpınar'ı vahşice öldüren Feyzullah K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
Olay, Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Alınan bilgiye Mustafa Geyikpınar’a ait işyerinde yangın çıktı.
EKİPLER YANMIŞ CESETLE KARŞILAŞTI
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü.  Ancak içeride bir erkeğe ait yanmış cesetle karşılaşıldı. Ekipler yapılan incelemede ölen kişinin Mustafa Geyikpınar olduğu ve zaman zaman işyerinde kaldığını tespit etti.
VÜCUDUNDA BIÇAK İZLERİNE RASTLANILDI
Mustafa Geyikpınar'ın cenazesi otopsi işlemleri için Konya Şehir Hastanesine götürüldü. Burada yapılan incelemede Geyikpınar'ın vücudunda bıçak izlerine rastlanıldı.
POLİŞ SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ
Soruşturmayı derinleştiren polis, Geyikpınar'ın öldürüldükten sonra işyerinin ateşe verildiği ihtimali üzerine çalışma yaptı. Bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran polis, Geyikpınar'ın en son meslektaşı ve arkadaşı Feyzullah K. ile bir araya geldiğini belirledi.

ÖLDÜRÜP YANGIN SÜSÜ VERMİŞ
Polis, çok geçmeden Feyzullah K'yi gözaltına aldı. Kumru ifadesinde, Geyikpınar ile otururken alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, Geyikpınar'ı bıçaklayıp, öldürdükten sonra ise yangın süsü vermek için işyerini ateşe verdiğini söylediği iddia edildi. 

TUTUKLANDI
Gözaltına alınan Feyzullah K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 

DİĞER HABERLER