Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da aranan şahıslara operasyon: 330 kişi yakalandı

28.02.2024 12:56:00
Konya Jandarma ekiplerince suç faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 330 şahıs yakalandı.

Konya'da Jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 330  kişi yakalandı.

 

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Alınan bilgiye göre yürütülen çalışmalar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E isimli şahıs ile birlikte, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E.Ü., 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.A., 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.Ö., dolandırıcılık suçundan aranan S.U., hırsızlık suçundan aranan H.Ç., basit yaralama suçundan aranan M.E.S., başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan aranan K.K. ile kadına karşı basit yaralama suçundan aranan A.U. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

 

4 KİŞİ SERBET BIRAKILDI

Şüpheli M.E., E.Ü., H.A. ve  H.Ö., tutuklanırken, S.U., H.Ç.,M.E.S.,K.K., ve A.U. isimli şahıslar  ise jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. (Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER