Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da araca çarpan motosikleti alevler sardı! O anlar kaydedildi

19.08.2022 18:56:00
Konya’nın Seydişehir ilçesinde motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet biran alev aldı. Vatandaşların yanan motorun yanından yaralıyı kurtarması ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir ilçesi Hacıseyitali Mahallesi Seyitharun Bulvarı Belediye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.K. idaresindeki 42 ZU 198 plakalı hafif ticari araç ile M.D. idaresindeki 42 SA 984 motosiklet çarpıştı. Kaza sonrası ise motosiklet biran alev aldı.
Vatandaşlar alev alan motosikletin yanından yaralıyı uzaklaştırırken, devriye atan polis ekipleri yangını kendi imkanlarıyla söndürdü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yaralı motosiklet sürücüsü ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki kontrollerinin ardından yaralı Konya’ya sevk edildi.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde çevredeki vatandaşların yanan motosikletin yanında bulunan yaralıyı kollarından ve bacaklarından tutarak kaldırıma doğru götürmesi yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER HABERLER