Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da altın ve gümüş bulunan çantanın çalınma anı kamerada!

23.09.2022 18:23:00
Konya’da park halindeki araçta 30 bin lira değerindeki altın, gümüş ve telefon bulunan çantanın çalınma anı kameralara yansıdı. 3 hırsızlık şüphelisi kısa süre sonra yakalandı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, Karatay ilçesi Vatan Sanayi Sitesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Yalova’da çalışan Fevzi Topbaş, 42 ABD 178 plakalı kamyonetini tamir etmek için memleketi Konya’ya geldi. Burada bir arkadaşını ziyaret eden Topbaş, aracını iş yerinin bulunduğu sokağa park etti.

Bir süre sonra aracına dönen Topbaş, araçtaki çantasını kontrol ettiğinde soyulduğunu fark etti. Çantada bulunan 4 altın, gümüş alyans ve cep telefonun çalındığını gören Topbaş, arkadaşının yanına geri dönerek güvenlik kameralarını inceledi.

İÇİNDEKİLERİ ÇALIP ÇANTAYI GERİ GETİRMİŞLER!
Güvenlik kamera kayıtlarını izleyen Fevzi Topbaş, 3 hırsızın çantayı alıp uzaklaştıklarını gördü. 3 zanlının 30 bin lira değerindeki altın, gümüş ve telefonu aldıktan sonra geri gelip çantayı bıraktığı anlarda görüntülere yansıdı.

O ANLAR KAMERADA
Kameralara yansıyan görüntülerde, camı biraz açık kalan Topbaş’a ait kamyoneti fark eden şüphelilerden birinin içindeki çantayı alıp uzaklaştığı görülüyor. Yakınlarda bulunan 2 arkadaşının yanına giderek içindekileri çalan şüphelinin, boş çantayı kamyonete geri bırakarak kaçtığı anlar da görüntülere anbean yansıdı. 3 şüpheli daha sonra motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

KÜÇÜK HIRSIZLAR KISA SÜRE SONRA YAKALANDI!
Topbaş, kamera kayıtlarını izledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Yaşları küçük olan 3 şüpheli, kimlikleri belirlendikten sonra kısa sürede yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Çantanın içinden alınan malzemelerden sadece telefona ulaşıldığı bildirildi.

DİĞER HABERLER