Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da Alex’in de katıldığı operasyonda rekor miktarda uyuşturucu yakalandı!

29.09.2022 16:06:00
Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir rekora daha imza attı. Ekip ve narkotik köpeği Alex’in katıldığı operasyonda, stepne lastiğine zulalanmış 5 kilo 252 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imzasını attı.
Yapılan çalışmalarda kente yüklü miktarda uyuşturucu geleceğini belirleyen ekip, Konya’nın giriş ve çıkışlarında uygulama noktası oluşturdu. Plakası tespit edilen otomobil kıs kıvrak yakalanarak sürücü gözaltına alındı.
STEPNE LASTİĞİNE ZULALAMIŞLAR

Arama esnasında hassas burunlu narkotik köpeği Alex, tepki vermesi üzerine bagajdan çıkarılan stepne lastiği kesildi. Kesilen lastik içerisine zulalanmış 5 parça halinde 5 kilo 252 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
KONYA’DA YAKALANAN EN YÜKSEK MİKTAR

Narkotik ekiplerinin ele geçirdiği 5 kilo 252 gram metamfetamin maddesinin bugüne kadar yakalanan en yüksek miktar olduğu belirlendi.
Ele geçirilen uyuşturucunun ise piyasa değerinin 2 milyon lira olduğu anlaşıldı. Konuyla ilgili ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan işlem yapılan 4 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

DİĞER HABERLER