Edinilen bilgilere göre, önceki gün sabaha karşı Çömlekçi Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzü maskeli iki şahıs, çalışanları silahla tehdit ederek kasadaki bir miktar parayı gasbetti. Şüphelilerin soğukkanlı tavırları ve olay anı, istasyonun güvenlik kameraları tarafından net şekilde kaydedildi.
Gasp olayının ihbar edilmesi üzerine Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen asayiş ekipleri, şüphelilerin eşkâllerini ve kaçış güzergâhlarını belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu zanlılar, Ereğli’de saklandıkları adreste yakalandı. Olayla bağlantılı toplam dört şüphelinin bulunduğu öğrenildi.
Yakalanan şüpheliler A.K., İ.K., A.Y.G. ile yanlarında bulunan bir kadın gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahısların, işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzü maskeli ve silahlı iki kişinin akaryakıt istasyonuna gelerek çalışanları tehdit ettiği ve kasadaki parayı gasp ettiği anlar yer aldı.