Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da AK Partili başkanın çalışanı bıçaklandı! Hasan Angı'dan açıklama: Takipçisi olacağız

13.04.2024 10:48:00
Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz’ın darp edilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bu melun saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. Şehrimizin huzurunu bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz” dedi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darp edilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö.’yü şüpheli olarak gözaltına aldı.
Meydana gelen olayı şiddetle kınadığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu melun saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız”
Karapınar ilçe teşkilatımız üyesi, yol arkadaşımız Mehmet Aldanmaz'a yönelik gerçekleştirilen kanlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Seçim akşamından beri ilçeyi karıştırmak ve taraftarlarını terörize etmek isteyen CHP'nin belediye başkan adayının eşi tarafından gerçekleştirilen bu melun saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. 


“ Şehrimizin huzurunu bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz”
Şehrimizin huzurunu bozmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Olayda yaralanan kardeşimize, ailesine ve tüm teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER