Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da ağabeyine 'küfür eden' mesai arkadaşını öldürdü!

10.09.2022 03:24:00
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir kişi ağabeyine küfreden mesai arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Şüpheli, suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, gece saatlerinde Selçuklu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Emirsultan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aynı iş yerinde çalışan Abdullah Ersen ve Tamer E. 35 RN 516 plakalı araçta seyir halindeyken Abdullah Ersen daha önce aralarında husumet bulunan Tamer E.'ye ağabeyi Eğemen E.’ye küfretti.

Küfür üzerine sinirlenen ve “abime neden küfür ediyorsun” diyerek tepki gösteren Tamer E. ile Abdullah Ersen arasında tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tamer E., yanında bulunana tabanca ile mesai arkadaşı Abdullah Ersen'e 4 el ateş etti. 
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar,durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak ağır yaralanan 29 yaşındaki Abdullah Ersen ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüpheli Tamer E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Daha sonra şüpheli Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Acı haber ise ilerleyen saatlerde geldi. Abdullah Ersen, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
BAŞKA BİR ARACA ÇARPIP KAÇMIŞ

Öte yandan 35 RN 516 plakalı aracın olaydan yaklaşık birkaç saat önce Selçuklu ilçesi yeni İstanbul Caddesi üzerinde bir araca çarpıp kaçtığı ve plakanın polis ekiplerince takipte olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

HABER: Adem YILDIZ – Kerim CENGİL

DİĞER HABERLER