Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da adım adım takip etti! Önce bıçakladı sonra bıçaklandı

21.11.2022 09:18:00
Konya’da sokak üzerinde aralarında cüzdan çalınma meselesi olan iki kişi arasında bıçaklı kavga çıktı. İki kişinin birbirini bıçakladığı olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Zerre Sokak üzerine meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim D. Bosna Hersek Mahallesi’nde arkadaşı Cebrail Özdemir ile buluştu. Aradan geçen belli bir sürenin ardından İbrahim D. yanında bulunan kız arkadaşları ile birlikte evden ayrıldı. 

ŞİKÂYETÇİ OLDU

O esnada Cebrail Ö. masanın üzerinde bulanan ve içerisinde yaklaşık 4 bin lira parasının olduğu cüzdanın yerinde olmadığını anlayınca karakola giderek şikâyetçi oldu.
ARACI TAKİBE ALDI

Olayın üzerinden aradan bir gün geçtikten sonra Cebrail Ö. trafikte seyir halindeyken İbrahim D’yi gördü. Bunun üzerine Cebrail Ö., İbrahim D’nin kullandığı aracı takibe aldı. Takip edildiğini fark eden İbrahim D. Zerre Sokak üzerinde durdu. 
ŞİKÂYETÇİ OLDUĞU KİŞİYİ BIÇAKLADI

Araçtan inen İbrahim D. ve kendisini takip eden Cebrail Ö. arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki şahıs da birbirine bıçakla saldırdı. O anlar güvelik kamerasına yansıdı. 

YARALILARDAN BİRİNİN DUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İbrahim D. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Cebrail Ö. ise Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırıldı. İbrahim D’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber: Kerim Cengil

DİĞER HABERLER