Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da 17 yaşındaki ikizler amca katili oldu

23.03.2024 09:54:00
Konya'da ikizler M.M. (17) ve H.M. (17), kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları amcaları Yasin Mutlu'yu (32) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu yaşamını yitirirken, gözaltına alınan ikizler tutuklandı.

Olay, Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlık, kasten yaralama gibi suçlardan 12 kaydı bulunan Yasin Mutlu, iddiaya göre yeğenleri M.M. ve ikizi H.M'ye taşla saldırdı. İkizlerden M.M. kendisini korumak için üzerindeki bıçağı çıkartıp amcasına doğru savurdu. Hayatını kaybetti

Bacak kısmından yaralanan Yasin Mutlu, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Çok kan kaybeden Yasin Mutlu ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yeniden yaşama döndürülen Mutlu, dün hayatını kaybetti.Ölümle tehdit ediyordu

Kardeşler M.M. ve H.M., polis ekiplerince gözaltına alındı. Bıçağı kullandığı belirlenen M.M. ifadesinde amcasının sürekli olarak 'Sizi öldürteceğim' diyerek tehditlerde bulunduğunu ileri sürdü. "Kendimizi korumak için bıçağı salladım"

M.M., "Sürekli bizi aşağılayıp ölümle tehdit ediyordu. Alanya'da yaşayan amcamızı son kez görüp, uğurlamak için aşağıya indiğimizde amcam taşla bize saldırdı. Kendimizi korumak için bıçağı salladım" dedi.

17 yaşındaki ikizler tutuklandı

Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ikizler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

 

DİĞER HABERLER