Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da 10 kişi tarafından darp edilen 19 yaşındaki Ahmet Enes o anları anlattı

13.04.2024 17:19:00
Konya'nın Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesinde trafikte seyir halindeki motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Ahmet Enes Tekdemir, iddialara göre yavaş gittiği gerekçesiyle darp edildi. Yoğun bakıma alınan Tekdemir, yaşadığı anları anlattı.

İddiaya göre Sarayönü ilçesine bağlı Ladik Mahallesinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Ahmet Enes Tekdemir, M.P idaresindeki otomobil sürücüsü tarafından yavaş gittiği için önü kesildi.


19 yaşındaki genç önü kesilen noktadan uzaklaştı ancak öfkeli sürücü M.P tarafından takip edilmeye devam edildi. Ahmet Enes Tekdemir hat almak üzere telefoncuya girdiği esnada, otomobil sürücüsü M.P ve yanında gelen kalabalık grup tarafından saldırıya uğradı.


YOĞUN BAKIMA ALINDI
Çevredeki vatandaşlar tarafından saldırganlardan uzaklaştırılan 19 yaşındaki genç olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde çok sayıda kırığı olan Ahmet Enes Tekdemir yoğun bakımda tedavi altına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR
Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan saldırganların serbest bırakıldığı öğrenildi.


YOĞUN BAKIMDAN ÇIKAN TEKDEMİR O ANLARI ANLATTI
Yoğun bakımdan çıkan 19 yaşındaki Tekdemir bayram ziyaretinde köyüne akraba ziyaretini geldiğini ifade ederek, “Çarşıya indim, bir arkadan aracın geldiğini farketmedim ve tacizine uğradım daha sonrasında önümü kesti, arabadan inen şahıs hakaret ederek üzerime yürüdü. Daha sonra bileğimi burktu. Ben orada olayın tatlıya bağlandığını düşündüm, aracın beni takip ettiğini anlamadım. Daha sonrasında ben telefon bayisine girdim. Bayinin içerisinde 10 kişilik bir grubun küfürler ve hakaretler içerisinde kaldım. Çevreden gelen 2-3 kişinin yardımıyla dışarı çıkarıldım. Dışarıda da darp edildim.


“DEVLETİMİZDEN YALNIZCA ADALET İSTİYORUM”
Tekdemir, adalet istediğini vurgulayarak “Ben daha karakoldayken bu adamların serbest bırakıldığını duydum. Bir insanın canı Türkiye Cumhuriyeti’nde değersiz değildir diye düşünüyorum. Devletimizden yalnızca adalet istiyorum.” diye konuştu. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER