Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

KONTV'nin “şiirler yarışıyor” programının sezon finali seyircisiyle buluştu

10.02.2024 10:36:00
Birbirinden özel şiirlere imza atan şairlerin dört aylık maratonunu son buldu. KONTV'nin gönüllere hitap eden Programı “şiirler yarışıyor” sezon finali seyircisiyle buluştu.

Şiirler yarışıyor programı ile Türkiye televizyonlarında bir ilke imza atan KONTV, dün akşam yine özel bir yayınla seyircisiyle buluştu. 

Sunuculuğunu şair yazar Salih Sedat Ersöz, jüri üyeliklerini Şair Tayyar Yıldırım, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Prof. Dr. Sinan Gönen'in yaptığı ve her hafta misafir jüri üyelerinin katkılarıyla ekranlara gelen program, sezon finaliyle dört aylık maratonunu geride bıraktı.
Meram Belediyesi Tantavi kültür merkezinde gerçekleştiren ve Ahmet Şener, Faruk Gökbulut, Özlem Maria Zafer ile Ramazan Sağdıç'ın yarışmacı olarak katıldığı sezon finali büyük ilgi gördü. 

KONTV ınstagram hesabı üzerinden 2 binden  fazla kişinin oy kullandığı sezon finaline Doç. Dr. Halil Ürün ve Doç. Dr. Nurgül Sucu Köroğlu'da misafir jüri üyeleri olarak katkı verdi. Oldukça çekişmeli geçen finalin birincisi "Payitaht" şiiriyle Ramazan Sağdıç oldu. 

Program sonunda birinci Ramazan Sağdıç yarım altınla ödüllendirilirken, diğer yarışmacılar da finalden eli boş ayrılmadı. Yarışmacılar ödüllerini jüri üyelerinin ve KONTV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer'in elinden aldı. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER