Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

KONTV’den Konyaspor-Alanyaspor maçı açıklaması

08.08.2021 12:32:00
Konyaspor’un Alanyaspor ile oynayacağı yeni sezon öncesi son hazırlık maçının canlı yayını iptal oldu.
Pazar günü saat 20’de Alanya’da oynanacak karşılaşma, KONTV’den canlı olarak yayınlanacaktı. Ancak Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda yaşanan teknik arızadan dolayı naklen yayının verilemeyeceği bildirildi.

Sürece ilişkin, Anadolu Medya Grup adına KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, yeni bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdi. 

“Tüm uğraşlarımıza ve görüşmelerimize rağmen maalesef Alanyaspor-Konyaspor hazırlık maçını yayınlayamıyoruz. Dün akşam ki duyurumuzda da olduğu gibi KONTV kaynaklı en ufak bir sorun bulunmamaktadır, yayın iznimiz, teknik alt yapımız, ekip-ekipmanımız ve canlı yayın aracımızla hazır beklerken, ev sahibi kulüp tarafından belirtilen, statla ilgili teknik bir sorun gerekçesiyle yayının yapılamayacak olmasını bir defa daha sizlerle paylaşmak ve üzüntümüzü dile getirmek isteriz.  

Başta da ifade ettiğimiz gibi, yayının gerçekleşebilmesi için elimizden geleni yaparak ve kamuoyuna karşı sorumluluklarımızı yerine getirebilmek adına şartları zorlayarak sonuna kadar olumlu bir sonuç almayı bekledik ama olmadı. Her zaman olduğu gibi yine sorumlu yayıncılık anlayışıyla sizleri doğru bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla” 

DİĞER HABERLER