Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

konhaber.com yeni yüzüyle yayında

06.06.2021 09:10:00
Anadolu Medya Grup bünyesinde internet yayıncılığı yapan Türkiye’nin İnternet Gazetesi konhaber.com’un ara yüzü değişti. On binlerce ziyaretçinin her gün ilgiyle takip ettiği konhaber.com yeni yüzüyle büyük beğeni topladı.
Doğru ve hızlı haberciliğin adresi www.konhaber.com, ziyaretçilerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda ara yüzünü yeniledi. Sitede gezinti yapmak ve daha fazla habere kısa sürede ulaşmak artık daha kolay. ANMEG Bilgi-İşlem Birimi tarafından tasarlanan yeni ara yüz ile ana sayfada görünen manşet alanı artık daha geniş. Sür manşet alanı ise daha detaylı şekilde hazırlandı.

Yeni ara yüzde ana sayfadaki bütün kategorileri görmek mümkün. Her kategoride öne çıkan haberlere ziyaretçiler kısa sürede göz atma imkânına sahip oldu.

Son dakika seçeneği ile Konya’da, ülkede ve dünyadaki gelişmeler an be an takip edebilecek.  
Sitede editörün girdiği haberlere 3 farklı dilde (İngilizce, Arapça, Türkçe) kullanıcılara sunuluyor.

Okuyucularımızdan gelen talep doğrultusunda haberlere ‘kaydet butonu’ eklenerek artık haber ve yorumlara daha kolay ulaşılabilecek.

Site içerisinde uzun süre gezinen okuyucularımızın talepleri de dikkate alındı. Okuyucularımızın sayfa başına daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için ‘yukarı kaydır’ butonu eklendi. 

KONTV Haber bünyesinde kurulan WhatsApp İhbar Hattı (0544 442 0 155) sayesinde habercilik hızını daha da artıran konhaber.com, Türkiye’nin internet gazeteciliği alanındaki öncülüğünü sürdürüyor.

DİĞER HABERLER