Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kılıçdaroğlu 'Hollanda'dan büyük bir ülke' dediği Konya için konuştu: Alınmayacak yer değil

01.09.2023 12:35:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda'dan büyük bir ülke dediği Konya için yerel seçimlerde iyi bir adayla CHP'ye kazandırılabileceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için iddialı konuştu. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın ''Bursa, Balıkesir ve hatta Konya'yı bile alacağız. Göreceksiniz'' sözleri sorulan Kılıçdaroğlu, ''Evet, Konya da alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz'' diye cevapladı.

CHP'li kurmaylar tarafından hemen hemen her gün yapılan açıklamalarda tıpkı genel seçimlerde olduğu gibi yine kazanacağız söylemleri gelmeye başladı.

 "Değişim" tartışmalarıyla eleştiri oklarının hedefi olan ve istifa çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu, dün akşam Ankara'da bir akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Bu buluşmada Öztrak'ın çıkışı, Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

"Konya da alınmayacak yer değil"
Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan yenilginin muhalefet cephesinde ve seçmende yarattığı mutsuzluk ve umutsuzluk için "Kaybın travması çok derin oldu. Kabul etmek lazım" diyen Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında iddialı bir çıkışa imza atarak "Evet, Konya da alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz" şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER