Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kelepçe takılmadığı halde kelepçe takılmış gibi yaptı

22.01.2022 17:54:00
Katıldığı bir televizyon programındaki konuşmalara ilişkin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sedef Kabaş, adliyeye gönderildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir televizyon programında yaptığı konuşmasıyla ilgili "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Kabaş'ı Üsküdar'daki bir otelde gözaltına aldı.
 
Ekiplerce, savcılığın ifadesinin alınması yönünde verilen talimat üzerine emniyete götürülen Kabaş'ın buradaki işlemleri tamamlandı.
 
Kabaş, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.
 
Kelepçe takılmadığı halde kelepçe takılmış gibi yaptı
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kabaş, gazetecilerin "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Daha sonra yapacağım" yanıtını verdi. Kabaş'ın kelepçe takılmamasına rağmen ellerinde kelepçe varmış gibi yapması ise dikkat çekti.

O anlar basın mensuplarının kameralarına anbean yansıdı. Sosyal medyada ise sol haber siteleri ve bir çok kişi “Sedef Kabaş adliyeye ters kelepçe ile getirildi” diye algıya prim verdi.   
 

DİĞER HABERLER